Om oss

Foreningen Solide samliv er en ideell organisasjon med formål å utruste par til livslang kjærlighet. Vi vil hjelpe par med å forsterke kjærligheten og bygge sunne relasjoner.

Solide samliv bygger på forskning og kurs utviklet av verdens fremste samlivsforsker, John Gottman. Solide samliv tilbyr kurs og ressurser basert på Gottman Instituttet sin undervisning, tilrettelagt på norsk.

Alle våre tilknyttede foredragsholdere er sertifisert til å gjennomføre Gottman-kurs. Målet med kursene er å regulere verbal kommunikasjon som skaper konflikter, øke intimitet, respekt og hengivenhet, fjerne faktorer som skaper en følelse av stagnasjon i fastlåste situasjoner og fremme empati og forståelse i parforholdet.

Vi tilbyr temakvelder egnet for foreldremøter i skole og barnehage. Vi tilbyr også hovedkurset der begge partnerne deltar. Les mer om våre kurs og foredrag.

Samlivsterapeut Egil Rise er faglig leder i Solide samliv. Egil Rise er utdannet sosionom, internasjonal diakon, systemisk konsulent og familieterapeut. Egil har fullført flere kurs i John M. Gottmans metode for parterapi. Han jobber til daglig som samlivsterapeut og leder av Rise Familieterapi,  og er samlivsrådgiver i avisen VG.

Styre:

Foreningens styre består av Jarle Ravndal (styreleder), Egil Rise (faglig leder), Nina Ravndal og Trond Sæthren.

Øystein Samnøen, daglig leder
Else Kristin Samnøen er koordinator for foredragsarbeidet i Norge.
James Ecendance er nettredaktør

Linker:

Besøk Gottman Instituttet sin hjemmeside.

Dagbladet: ”Dette mener Gottman er løsningen for å få forholdet til å vare”.

KK: ”Tegnene på at forholdet ditt er i fare”

Webpsykologen: ”7 prinsipper for et godt ekteskap.”

Nettavisen: ”Egenskapen alle kvinner ser etter i en mann”.

NRK: ”Dette er den beste foreldrestilen”.

NRK: "Det avgjørende øyeblikket for parforholdet".

Copyright 2018 Solide Samliv | Tlf: 404 01 808 | E-post: info@solidesamliv.no | Fjordveien 45A, 2312 Ottestad

Powered by Cornerstone